Rólunk

Az Aranykorona Zrt. rövid bemutatása:

A részvénytársaság 1999. március 30-án alakult. A részvények 100%-a magánszemélyek tulajdonában van.

A részvénytársaságunk székhelye és telephelye Székesfehérváron található. Fő tevékenységünk a baromfi tartás, ezen belül a tojótyúk tartás, az étkezési tojástermelés illetve tojáscsomagolás. Saját hasznosításra jérceneveléssel is foglalkozunk, növénytermesztési szolgáltatást, valamint kereskedelmi tevékenységet is folytatunk.

Uniós jogszabályoknak megfelelően ketreces tartásban megtermelt tojásokat széles körben értékesítjük. Kereskedelmi és feldolgozó partnerekkel állunk értékesítési kapcsolatban.

Kizárólag saját állományunkban termelt magyar tojással szolgáljuk ki partnereink igényeit.

A multinacionális vállalatok, és egyéb kereskedelmi partnereink mellett két saját márkaboltunkban közvetlen lakosság részére is értékesítünk.

A tojásválogató, csomagoló egységünk tálcás és dobozos kiszerelésre egyaránt alkalmas, termékeink a vevői igényeknek megfelelően 10 db-os dobozokban, vagy 30 db-os tojástálcán, fóliázva kerülnek a forgalomba.

Kiemelt figyelmet fordítunk az élelmiszer-előállítás területén a különböző higiéniai előírások betartására. Ennek érdekében IFS minőségbiztosítási rendszert működtetünk, mellyel kereskedelmi partnereink folyamatos, magas színvonalú kiszolgálását kívánjuk elősegíteni, továbbá biztosítani tudjuk, hogy termékünk, az étkezési tyúktojás a kor színvonalának megfelelően ellenőrzötten kerüljön a felvásárló, feldolgozó, értékesítő partnereinkhez, és közvetlen lakossági Vevőinkhez.